Új sorozatot indít a CompLex

Szerző:
Dátum: július 9, 2007 9:53 de.
Kategória: ,

Budapest, 2007. július 9. – Új kiadványsorozatot indít Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja. A KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy szakmai területről adnak átfogó tájékoztatást.

A CD-k tartalmi összeállítása eltér a Kiadó gondozásában eddig megszokottól, hiszen a témaspecifikus szerkesztési elvet megvalósítva, különböző típusú adatbázisok találhatóak meg rajtuk. Így egy-egy korong a szorosan vett jogi anyag mellett az adott ágazat TOP 1000 vállalkozásának cégadatait (tevékenységi kör, jegyzett tőke, cégjegyzésre jogosultak adatai, mérlegadatok stb.), iratmintákat, és bírósági döntéseket is tartalmaz.

A sorozat első tagja a Kereskedelmi KisJogtár, mely a kereskedelmet érintő témakörökről ad átfogó képet, és a jogi és céginformációkat Etikai Kódexszel, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szabályzataival, valamint a 2008. január 1-jétől várható új TEÁOR ’08 adatbázissal egészíti ki.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papír alapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi mind adózási területen piacvezetők. Legismertebb közülük a CompLex Jogtár és ennek bővített verziója a CompLex Jogtár Plusz, amelyek 14 éve nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi szférában dolgozóknak. A holland Wolters Kluwer csoport tagjaként a CompLex Kiadó nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalat nyújtva feleljen meg a magyarországi piac követelményeinek, összetett megoldásokat szolgáltasson a szakemberek számára. A Wolters Kluwer egy vezető kiadó és információ-szolgáltató cég, aki 2006-ban mintegy 3,4 milliárd euro árbevétellel büszélkedhetett és világszerte 18 450 munkavállalót foglalkoztat.