Új üzletágat indított a CompLex

Szerző:
Dátum: február 17, 2009 12:12 du.
Kategória: ,

Budapest, 2009. február 17. – Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex Kiadó, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja bejelentette, hogy ez év február elsejével új szoftverüzletágat indított. A cég már a nyitást követő első hónapokban is több új szolgáltatást hoz forgalomba, többek között egy ügyfélkapcsolat-kezelő és egy ügyvédi irodáknak kifejlesztett szoftvert.

Elindította február elsején szoftverüzletágát a CompLex Kiadó. Bár a cég már évtizedek óta foglalkozik digitális tartalomszolgáltatással, a korábbi esetekben az informatika csak a hordozó szerepét töltötte be, a hangsúly a tartalmon volt. A szoftverüzletág tevékenysége ezzel szemben informatikai megoldások létrehozása, tehát maga a szoftver lesz az értékesítés tárgya.

Természetesen az új üzletág nem a semmiből bukkant elő, hanem az évek alatt felhalmozott szakmai és informatikai kompetenciák kihasználásának logikus lépése. Ezek tükröződnek az első két szoftverben is; az Opteamus CRM és csoportmunkaszoftverben, és egy, kifejezetten ügyvédi irodák számára kifejlesztett alkalmazásban.

Míg az előbbi a munkacsoportok és üzleti folyamatok hatékonyságát, gyorsaságát növeli, az utóbbi az ügyvédi irodák működéséhez nyújt korszerű és egységes informatikai hátteret.

Az Opteamus elsődleges újdonsága a piacon hozzáférhető más CRM-megoldásokhoz képest, hogy míg a klasszikus CRM-szoftverekbe csak olyan információt lehet bevinni, amire az alkalmazás tervezői előre gondoltak, az Opteamusba bármilyen információ könnyen rögzíthető, egy apró megjegyzéstől kezdve a folyosói híreken át a megbeszélés emlékeztetőig vagy a szerződésig.
Bővebb információ: www.complex.hu/szoftverek.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papír alapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi, mind adózási területen piacvezetők. Legismertebb közülük a CompLex Jogtár és ennek bővített verziója a CompLex Jogtár Plusz, amelyek 15 éve nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi és üzleti területeken tevékenykedő szakemberek számára. A hollandiai székhelyű Wolters Kluwer csoport tagjaként a CompLex Kiadó nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalat nyújtva feleljen meg a magyarországi piac követelményeinek, illetve olyan eszközöket, megoldásokat kínáljon, amelyek segítik a szakembereket eredményes döntéseik meghozatalában és növelik munkájuk hatékonyságát. A Wolters Kluwer vezető kiadóként és információszolgáltató cégként 2007-ben mintegy 3,4 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhet és világszerte körülbelül 19 540 munkavállalót foglalkoztat.