A CompLex Kiadó és a RODIN Management Service stratégiai partnerként jelenik meg a magyar felnőttképzésben

Szerző:
Dátum: március 22, 2011 12:20 du.
Kategória: ,

Budapest, 2011. március 22. – Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex Kiadó, a holland Wolters Kluwer csoport tagja bejelentette, hogy 2011. március 17-étől a RODIN Management Service-szel közösen stratégiai partnerként jelenik meg a magyar felnőttképzés piacon.

Megállapodást kötött a CompLex Kiadó, a holland Wolters Kluwer csoport tagja, valamint a Magyar és Budapesti Ügyvédi Kamara, így 2011. szeptember 1-jétől a kamarák honlapján elérhető a CompLex Cégeditor nyomtatványkitöltő rendszer ingyenes változata. A csomag tartalmazza az elektronikus cégeljárás jogszabályban előírt formátumú nyomtatványainak kitöltéséhez szükséges programot 41 db cégnyomtatvánnyal.

A CompLex Kiadó nagy tervekkel néz a jövő elé. A nagyvállalati infrastruktúra és szervezettség, a kisvállalati rugalmasság és kreativitás kombinációjával a partnerség nem titkolt célja egy sikeres és hatékony felnőttképző intézmény életre hívása.

A RODIN Management Service a CompLex szaklapjainak, szakkönyveinek, valamint Jogtárainak bázisán – a munkaerő-piaci igényekhez alkalmazkodva – kiemelt projektként kezeli:

  • a könyvelők, főkönyvelők, számviteli szakemberek, könyvvizsgálók, adószakértők, adótanácsadók kötelező, valamint szakirányú továbbképzéseit;
  • a HR, javadalmazásmenedzsment, bérügyvitel, társadalombiztosítás szakkonferenciáit,
  • valamint a PTE ÁJK szakirányú továbbképzéseit;
  • a munkajogászok és munkaügyben érintett nem jogászok szakmai felkészülést segítő tréningjeit, a PTE ÁJK munkajogi szakjogász képzést, illetve a munkajogi szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzést, valamint munkajogi szakkonferenciák szervezését;
  • a jogi továbbképzés keretén belül a szakjogász képzést és a jogi konferenciákat;
  • a közigazgatási továbbképzéseket és vezetőképzést.