Szakmai e-könyvekkel és e-könyv olvasóval jelentkezik a CompLex Kiadó

Szerző:
Dátum: október 11, 2011 12:29 du.
Kategória: ,

Budapest, 2011. október 11. – Magyarországon elsőként ad ki szakmai e-könyveket a CompLex Kiadó, a holland Wolters Kluwer csoport tagja. A vállalat október elsején indította új szolgáltatását, amelynek keretében jelenleg több mint 50 könyvet tesz elérhetővé elektronikus formában a vásárlók számára. A cég törekszik arra, hogy ügyfeleit teljes mértékben kiszolgálja, így ettől az évtől kezdve minden – arra technikailag is alkalmas – kötetet elkészítenek e-könyvként is.

“2010-ben már egyértelmű volt, hogy a CompLex Kiadónak is lépni kell az e-könyvek irányába, hiszen a technológia fejlődésével egyre többen veszik igénybe az olvasás ilyen új, praktikusabb módját. Hosszú hónapokig dolgoztunk azon, hogy egy minden szempontból kidolgozott olvasót és praktikusan használható elektronikus könyveket kínáljuk a vásárlóinknak, amely az első visszajelzések alapján sikerült” – véli Csepregi Horváth Kristóf, a kiadó informatikai igazgatója.

A vállalat célja, hogy az elektronikus könyveket szívesen vásárolják az olvasók, olcsóbban férjenek hozzá, mint a papír alapú változatokhoz, így a nyomtatott könyvek árának ötven százalékáért árulják az új e-könyveket. A CompLex Kiadó az elektronikus könyvek mellett e-könyv olvasót is kínál ügyfeleinek. Emellett azonban arra is van lehetőség, hogy aki már rendelkezik saját olvasóval, az csak a kiadványokat töltse le készülékére. Arról, hogy mely olvasókkal kompatibilisek a CompLex kiadványai a cég honlapja részletes tájékoztatást nyújt a www.complex.hu/ekonyv linken.

A kiadványok között a legkülönbözőbb témákban vásárolhatnak e-könyveket az érdeklődők. Egyaránt megtalálhatóak a számvitellel, jogi témákkal, a közbeszerzéssel, karrierépítéssel, az EU-elnökséggel, de akár a kézírással kapcsolatos könyvek is. A részletes lista elérhető a www.complex.hu/ekonyv címen.