Négy szakmai havilappal bővült a CompLex portfóliója

Szerző:
Dátum: november 10, 2011 12:31 du.
Kategória: ,

Budapest, 2011. november 10. – Négy, az adó és számviteli szakembereket több éve segítő patinás kiadvánnyal bővült a CompLex Kiadó portfóliója. A Könyvelő, az Áfa-kalauz, a Controller és a Munka-adó első – már a CompLex által szerkesztett – számai a héten jelennek meg. A kiadó célja, hogy erősítse pozícióját az adó és számviteli területen, továbbra is kiszolgálva a nagyobb méretű cégeket, emellett azonban nyitni szeretnének a kisebb könyvelő vállalkozások felé is.

Nemrég kötött megállapodást a CompLex Kiadó az Ecovit Kft. négy, havi rendszerességgel megjelenő kiadványának kiadói jogának megvásárlásáról. A Munka-adó, a Könyvelő, az ÁFA-kalauz valamint a Controller kiemelten fontos szerepet töltenek be a könyvelők, könyvelőirodák mindennapi életében, hozzájárulva ahhoz, hogy a legfrissebb információk birtokában végezzék munkájukat.

A Könyvelő csaknem húsz éve nyújt segítséget az adózási társadalombiztosítási kérdések megválaszolásában. Olyan aktuális témákra helyezi a hangsúlyt, amelyek a legfontosabbak a könyvelők munkavégzése szempontjából. Hasonlóan fontos szerepet tölt be az Áfa-Kalauz is a könyvelők világában, amely nyolc éve járul hozzá ahhoz, hogy a szakemberek példák, elemzések révén értelmezzék tökéletesen az ÁFA-törvényeket. A Munka-adó első kézből ad tájékoztatást a legfontosabb munkaügyi, nyugdíj valamint egészségbiztosítási kérdésekről, míg a Controller magazin a kontrollerek operatív és stratégiai tervezési munkáját támogatja, valamint segíti a koordináló és döntés előkészítő tevékenységüket, a tervcélok megvalósulásának ellenőrzését és elemzését.

A kiadó célja a folyóiratok szakmai színvonalának megőrzése a már megszokott, megbízható formában. A vállalat igyekszik a lap gyakorlatias jellegét fenntartani, és ezáltal a továbbiakban is támogatni a szakemberek mindennapi munkáját.