Megújul az Adó Online – Mostantól kiterjesztett hírfolyam és számos ingyenes adózási kalkulátor is az olvasók rendelkezésére áll az adószakmai honlapon

Szerző:
Dátum: április 25, 2012 12:40 du.
Kategória: ,

Budapest, 2012. április 25. – Új arculattal és kibővült szakmai tartalommal jelentkezik az Adó Online, a CompLex Kiadó – a holland Wolters Kluwer csoport tagjának – adózási szakportálja. Az új külső megjelenés mellett szélesebb körű tájékoztatással és a népszerű Adó és Adó Kódex szaklap online kiadásával is várják mostantól a szerkesztők a szakma képviselőit. Az eddigi három helyett nyolc új rovatban érhetőek el a weblap hírszolgáltatásai, az interneten feltett kérdéseket pedig 5 napon belül válaszolják meg a honlap szakemberei.

10 éve szolgálja szakmai tartalommal az adózási terület képviselőit az Adó Online, a CompLex Kiadó adózási szakportálja, amely mostantól új arculattal és kibővült szakmai tartalommal jelentkezik nap, mint nap. Az eddigi három helyett nyolc új rovatban érhető el megbízható és mindig naprakész hírszolgáltatásuk, amely a legfontosabb adózási tudnivalók mellett összegyűjti a munkaügy, a számvitel és a vállalkozói világ vezető tartalmait is, segítve ezzel a könyvelői, könyvvizsgáló és adótanácsadó terület képviselőit.

A honlap szerkesztői a tartalom megújulásánál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, amely a mindennapokban megkönnyíti a területen dolgozók munkáját. Ezt a célt szolgálják például a népszerű kalkulátorok, a kereshető és tematikus jogszabálygyűjtemény, valamint az adózási eseményekre figyelmeztető adónaptár is, amely mostantól egyszerű és áttekinthető felületen tájékoztat a legfontosabb adózási teendőkről.

A Konferenciák rovatban mindig aktuális szakmai eseményeket és képzéseket találnak az érdeklődők, amelyekre pár kattintással jelentkezhetnek is. A korábbi eseményekről pedig részletes beszámolókkal jelentkeznek.

A honlap egyik újítása a szakmai cégnévsor, ahol lehetőséget kínálnak a saját vállalati adatlap létrehozására, ezzel pedig a könyvelő, könyvvizsgáló és adótanácsadó szolgáltatók eredményes hirdetésére kiemelt szakmai környezetben, ráadásul az első időszakban a cégeknek ingyenesen adnak a regisztrációra lehetőséget.

A változások mellett a már megszokott és közkedvelt szolgáltatások is megmaradnak, úgy mint a szakma két nagy múltú és meghatározó adózási folyóiratának, az ADÓ és ADÓ Kódex szaklapok online kiadásának elérése kedvező csomagokban.

A honlap elérhető itt: http://www.ado.hu/