Névváltozás a CompLex Kiadónál – A piacvezető jogi és adóügyi kiadó Wolters Kluwer Kft-re változtatja nevét

Szerző:
Dátum: szeptember 30, 2013 9:36 de.
Kategória: ,

WK_CompLex_RGB_norm_RBudapest, 2013. szeptember 30. – Október elsejétől nevet változtat a CompLex Kiadó: Wolters Kluwer Kft. néven folytatja tevékenységét. A Kiadó  közel 20 éve tagja a Wolters Kluwer csoportnak, amely világszerte több mint 40 országban van jelen.

Cégnevünk jelenlegi, tulajdonosunk nevét erőteljesebben tükröző megváltoztatása még inkább alátámasztja azt a törekvésünket, hogy a nemzetközi és helyi tapasztalatokat, értékeket, sokéves tudásbázisunkat felhasználva támogatjuk továbbra is a szakemberek munkáját, hogy a hétköznapokban helyes döntést hozzanak” – mondta el Tóth Gábor, a vállalat ügyvezető igazgatója.

A Wolters Kluwer cégcsoport a világ több mint 40 országában van jelen. Míg Európában a jogi és adóügyi kiadásban tölt be vezető pozíciót, addig Amerikában elsősorban az orvosi, egészségügyi kiadásban, és a pénzügyi szolgáltatásokat támogató információszolgáltatásban képviselteti magát erőteljesebben.

A Wolters Kluwer Kft. – eddigi CompLex Kiadó Kft. – Magyarország egyik legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papíralapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi, mind adózási területen piacvezetők. Legismertebbek közülük az idén 20 éves Jogtárak, az Adó lapcsalád, a Céginfo.hu céginformációs szolgáltatás illetve a Rodin képzései és konferenciái, amelyek nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi és üzleti területeken tevékenykedő szakemberek számára. A Wolters Kluwer Kft-t tulajdonosa a Wolters Kluwer csoport, amely piacvezető információszolgáltató cégként 2012-ben mintegy 3,6 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhetett és világszerte körülbelül 19 000 munkavállalót foglalkoztat.