Stacey Caywood, a Wolters Kluwer Legal&Regulatory divíziójának vezérigazgatója kapta „Az év vezetője Stevie-díjat” a 2019-es Nemzetközi Üzleti Díjátadón

Szerző:
Dátum: szeptember 16, 2019 11:57 de.
Kategória:

(2019. szeptember 16.) – Stacey Caywood, a Wolters Kluwer Legal&Regulatory divíziójának vezérigazgatója nyerte „Az év vezetője Stevie-díjat” (üzleti és professzionális szolgáltatások kategóriában) a 16. éves Nemzetközi Üzleti Díjátadón. Caywood az Ezüst elismerést érdemelte ki azok közül a rangos üzleti kitüntetések közül, melyekkel a kitűnő munkahelyi teljesítményeket ismerik el világszerte.

Érdemei közül kiemelendő, hogy jelentős innovációs és stratégiai beruházások révén a Wolters Kluwer Legal&Regulatory-t vezető vállalattá tette a globális jogi és compliance piacon. Vezérigazgatói irányítása alá világszerte több, mint 3800 olyan munkavállaló tartozik, akik innovatív és díjnyertes technológiai megoldások fejlesztésével támogatják a szakembereket a termelékenység és a teljesítmény növelésében, a kockázatok enyhítésében és az összetett problémák megoldásában. Nem is olyan régen Caywood volt az irányítója olyan széleskörben népszerű jogi szoftverek terjeszkedésének, mint a Kleos és az Effacts, új, globális központot hozott létre az új digitális termékek innovációjának és fejlesztésének gyorsítása érdekében, illetve vezetője volt az eVision és Legisway programok beindításának – tovább erősítve a társaság globális vezető pozícióját a compliance és jogi színtereken.

A Nemzetközi Üzleti Díjátadó kitüntetése mellett Stacey Caywood munkásságát a „Stevie Üzletasszonyoknak díjjal” is elismerték. Caywood a Fast Company Women CEOs on How They Smashed the Glass Ceiling című cikkében is szerepelt.

A Nemzetközi Üzleti Díjátadó a világ vezető üzleti díjprogramja. Világszerte valamennyi magánszemély, továbbá – állami-és magántulajdonú, nyereségorientált és non-profit, nagy és kis – szervezet jogosult a jelöltállításra. A 2019. évi programban 74 nemzet és terület szervezetei vettek részt, több, mint 4000 jelöltet benevezve. További információk és a Stevie-díj győzteseinek teljes listája elérhető a www.StevieAwards.com/IBA oldalon.

A Wolters Kluwerről

A Wolters Kluwer világszinten vezető szerepet tölt be az egészségügy, az adózási és pénzügyi szakemberek, a kockázatkezelési és a jogi szektor számára nyújtott szakmai információk és tartalmak, szoftvermegoldások és szolgáltatások piacán. Nap mint nap segítünk ügyfeleinknek kritikus döntéseik meghozatalában azáltal, hogy olyan szakértői megoldásokat kínálunk számukra, melyek ötvözik az elmélyült szakmai ismereteket a specifikus technológiával és szolgáltatásokkal.

A Wolters Kluwer éves árbevétele 2018-ban 4,3 milliárd euro volt. A vállalatcsoport több mint 180 országban szolgál ki ügyfeleket, több mint 40 országban működik, és világszerte több mint 19 000 főt foglalkoztat. A vállalat központja a hollandiai Alphen aan den Rijn.

Ha többet szeretne megtudni a vállalat szervezetéről és az általunk kínált megoldásokról, látogasson el a https://wolterskluwer.com/oldalra, kövessen bennünket a Twitteren, a Facebookon, a LinkedInen és a YouTubeon.