A Wolters Kluwer Legal & Regulatory divíziójának vezérigazgatója, Stacey Caywood elnyerte az Év Női Vezetőjének járó díjat a 2019-es Women World Awards Díjátadón

Szerző:
Dátum: december 12, 2019 2:50 du.
Kategória:

2019. december 10. – A Wolters Kluwer Legal & Regulatory divíziójának vezérigazgatója, Stacey Caywood kapta Az Év Női Vezetője díjat (Üzleti szolgáltatások kategória – 2500-nál több munkavállalóval kategória) a 2019-es éves Nők az Üzlet és a Szakértelem Világában Díjátadón (a Women World Awards-on). Az Arany elismerés nyertese lett azon rangos üzleti díjak sokaságából, melyek a női vállalkozók, vezetők, munkavállalók és szervezetek egyedülálló teljesítményét ismerik el.

Ez a díj a legújabb azok közül, melyeket Stacey Caywood az idén nyert el kitűnő vezetői teljesítményéért. Nemrégiben Arany díjat (Az Év Nemzetközi Vezetője) vehetett át a Golden Bridge Díjátadón, emellett elnyerte az Ezüst Stevie díjat is a Nemzetközi Üzleti Díjátadón.

Stacey Caywood ezt a díjat azzal érdemelte ki, hogy jelentős innovációs és stratégiai beruházások révén a Wolters Kluwer Legal & Regulatory divízióját vezető vállalattá tette a globális jogi és compliance piacon. Vezérigazgatói irányítása alá világszerte több, mint 3800 olyan munkavállaló tartozik, akik innovatív és díjnyertes technológiai megoldások fejlesztésével támogatják a szakembereket a termelékenység és a teljesítmény növelésében, a kockázatok enyhítésében és az összetett problémák megoldásában. Nem is olyan régen ő volt az irányítója olyan széleskörben népszerű jogi szoftverek terjeszkedésének, mint a Kleos és az Effacts, új, globális központot hozott létre az új digitális termékek innovációjának és fejlesztésének gyorsítása érdekében, illetve vezetője volt az eVision és Legisway programok beindításának – tovább erősítve a társaság globális vezető pozícióját a compliance és jogi színtereken.

A Women World Awards a világ elsőszámú üzleti elismerése női vállalkozók, vezetők, munkavállalók és szervezetek számára. Ez az éves program azokat az egyéneket és csapatokat ünnepli, akik az ipari szektor kiválósági mércéjének megfelelnek.

 

A Wolters Kluwerről

A Wolters Kluwer világszinten vezető szerepet tölt be az egészségügy, az adózási és pénzügyi szakemberek, a kockázatkezelési és a jogi szektor számára nyújtott szakmai információk és tartalmak, szoftvermegoldások és szolgáltatások piacán. Nap mint nap segítünk ügyfeleinknek kritikus döntéseik meghozatalában azáltal, hogy olyan szakértői megoldásokat kínálunk számukra, melyek ötvözik az elmélyült szakmai ismereteket a specifikus technológiával és szolgáltatásokkal.

A Wolters Kluwer éves árbevétele 2018-ban 4,3 milliárd euro volt. A vállalatcsoport több mint 180 országban szolgál ki ügyfeleket, több mint 40 országban működik, és világszerte több mint 19 000 főt foglalkoztat. A vállalat központja a hollandiai Alphen aan den Rijn.

Ha többet szeretne megtudni a vállalat szervezetéről és az általunk kínált megoldásokról, látogasson el a https://wolterskluwer.com/oldalra, kövessen bennünket a Twitteren, a Facebookon, a LinkedInen és a YouTubeon.