Junior BI Analyst munkatársat keresünk

Szerző:
Dátum: február 13, 2020 4:32 du.
Kategória:

BI csapatunkba keresünk lelkes és tanulni vágyó, felsőfokú végzettséggel rendelkező junior kollégát, aki szívesen dolgozik olyan feladatokon, melyek nemcsak kihívást jelentenek, hanem aktívan támogatják a többiek mindennapi munkavégzését.

Feladataid közé fog tartozni az ERP, CRM és BI rendszerek közötti integráció, ezek felügyelete és karbantartása. Te fogod a Marketingnek, az Ügyfélszolgálatnak és az üzleti felelősöknek készíteni az SSRS riportokat, lekérdezéseket. Mindezek mellett lehetőséged lesz a Wolters Kluwer nemzetközi BI közösségének életébe is becsatlakozni, projekteben részt venni. Ehhez társalgási szintű angol nyelvtudásra lesz szükséged.

T-SQL programozási ismeretek nélkülözhetetlenek a munkakör sikeres ellátásához, ha rendelkezel ilyennel, jelentkezz bátran! Amennyiben ismered az SQL Server, SSRS (SQL Server Reporting Services), valamint SSIS (SQL Server Integration Services) progamokat, Te vagy az emberünk! Nem baj, ha láttál már Navisiont, a SalesForce-ot is, ez mindenképpen előnyös lehet, de nem feltétel, megtanítjuk Neked. Jól viseled és kezeled a váratlanul felmerülő ad-hoc problémákat. Ne feledd, felelősségteljes pozícióban leszel, Te vagy a beszállítója a társosztályoknak!

Miért dolgozz velünk?

Azért mert egy fiatal, összetartó csapatba kerülsz, ahol nem az számít, hogy mikor érsz be az irodába, hanem az, hogy a munkádat becsülettel elvégzed-e. Rugalmasak vagyunk, próbaidő után lehetőséged van heti egy-két napot akár otthonról is dolgozni, mert adunk Neked céges laptopot, telefont.

Garantáljuk, hogy a számos projekt során rengeteg új ismerettel fogsz gazdagodni, az izgalmas, kihívást jelentő problémák megoldása közben fejlesztheted magad.

A havi munkabéren és az éves cafetérián túl, az általad kitűzött egyéni célok teljesülésülésekor bónuszt fizetünk. Vigyázunk Rád, az első munkanaptól nyújtjuk, minden kolléga számára a 24 órás élet- és baleset-biztosítást. Végül de nem utolsósorban: minden szerdán gyümölcsnap!

Irodánk a XI. kerületben található. Jöhetsz a 133-as vagy 33-as busszal, 1-es vagy 17-es villamossal. Egyre több munkatársunk jön bringával vagy futva, hiszen van zuhanyzónk is! 🙂

Jelentkezni az APPLY gombot követően tudsz nemzetközi weboldalunkon!

Dolgozz velünk!