Küldetés, jövőkép, innováció

2019-ben útnak indítottuk a 2019–2022-es időszakra vonatkozó vállalatszintű üzleti stratégiánkat, amely az Accelerating our value (Értéknövelés felgyorsítása) címet viseli, középpontjában az ügyfeleink, az alkalmazottaink és a részvényeseink számára nyújtott értékek növelése áll.
Az előttünk álló három évre a következő stratégiai fontosságú célokat tűztük ki magunk elé:

Küldetés

Küldetésünk, hogy ügyfeleink a segítségünkkel mindig helyes döntést hozzanak.

Jövőkép

Célunk, hogy szaktudásunkat, több évtizedes tapasztalatunkat és szakmai kíváncsiságunkat felhasználva gyorsan, pontosan, sokoldalúan feldolgozzuk és értelmezzük a jogi és üzleti információkat. Segítjük ügyfeleinket, hogy időtől, helytől függetlenül, számos eszközön keresztül, egyszerűen, azonnali megoldást, pontos választ kapjanak a mindennapi munkájuk során előforduló jogi és üzleti kérdéseikre, problémáikra.

Innováció

Az újítás az egyik legfontosabb mozgatórugója a fejlődésünknek. Nálunk az innovációra való törekvés minden munkatársunk feladata és felelőssége. Ezért haladunk a legjobb úton céljaink eléréséhez, hogy mi legyünk a szakemberek leginnovatívabb partnere.

Egyik alapvető célunk, hogy olyan online és szoftver megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, melyek az innováción és a technológiai vívmányokon alapulnak. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek integrált munkafolyamatokat támogató megoldásokat nyújtsunk, tartalmainkat rugalmasan, bármilyen online, illetve mobil eszközön hozzáférhetővé kívánjuk tenni.

Számos webes formában történő tartalomszolgáltatást nyújt cégünk kiemelt partnerei felé, ugyanakkor ezeket a megoldásokat folyamatosan fejlesztjük és kínáljuk a különböző szakterületeken dolgozó egyéni ügyfeleinknek is.
2011 októberétől a szakkönyvpiacon egyedülálló módon elkezdtük kiadványainkat e-könyv formában is elérhetővé tenni ügyfeleink számára.
2012-től folyamatosan kínálunk különböző alkalmazásokat, termékeket a szakemberek számára, melyek segítségével mobil eszközökön (táblagépek, okostelefonok) is olvashatják tartalmainkat.