Stratégia

2016 januárjában útnak indítottuk a 2016–2018-as időszakra vonatkozó vállalatszintű üzleti stratégiánkat, amely a Growing our value (Értéknövelés) címet viseli, középpontjában az ügyfeleink, az alkalmazottaink és a részvényeseink számára nyújtott értékek növelése áll.
Az előttünk álló három évre a következő stratégiai fontosságú célokat tűztük ki magunk elé:

Piaci terjeszkedés

A legnagyobb befektetést továbbra is a növekvő üzletágainkra, és digitális termékeink fejlesztésére fordítjuk.
Célunk versenyelőnyünket kihasználva terjeszkedni más piacokra, új földrajzi régiókat is megcélozva.
Az értékesítési potenciál és a marketingtevékenység növeléséhez szükséges forrásokat.
Organikus növekedési stratégiánk részeként értéknövelő felvásárlásokat eszközölünk, és folytatjuk a nem alaptevékenységekhez kapcsolódó, kisebb üzletrészek eladását.

Szakértői megoldások biztosítása

Továbbra is fő feladatunknak tartjuk professzionális szolgáltatások fejlesztését, amelyek ötvözik az adott szakterület átfogó tudásanyagát a legújabb, speciális, innovatív technológiákkal, ez lehetőséget ad arra, hogy szakértő válaszokat és pontos elemzéseket nyújtsunk ügyfeleink számára, ezzel is növelve termelékenységüket.
Egyre növekvő mértékben alkalmazzuk a globális platformokra és felhőalapú integrált munkafolyamatokra épülő megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a mobileszközökről való hozzáférést is. Ezt az ügyfeleink számára kifejlesztett átfogó, teljes körű digitális megoldások létrehozásával kívánjuk elérni.

Hatékonyság és elköteleződés

Működésünk fókuszában továbbra is a hatékonyság és annak növelése áll, miközben törekszünk szolgáltatásink minőségének folyamatos javítására piacvezető szerepünk megőrzése mellett. A folyamatok sztenderdizálása és a technológiai tervezés, valamint a kevesebb, globális platform és szoftver alkalmazása lehetővé teszi azt, hogy erőforrást szabadítsunk fel és a felszabaduló erőforrást és pénzt termékfejlesztésbe fektessük be.
Munkatársaink elköteleződését belső képzésekkel, vezetőképző és talent programokkal.